Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Vacature projectleider (m/v)

Bureau Sanering Verkeerslawaai (BSV) voert in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat diverse procedures uit op grond van de Wet geluidhinder en de Wet milieubeheer.
We adviseren andere overheden (gemeenten, omgevingsdiensten, Rijkswaterstaat) bij het vormgeven van hun saneringsprojecten, we verlenen subsidies voor saneringsmaatregelen en we nemen besluiten met het oog op het beheersen van de geluidhinder vanwege verkeerslawaai.

(aankomend-) projectleider (m/v)

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de behandeling van subsidieaanvragen van gemeenten en omgevingsdiensten. Je zorgt er voor dat de aanvragen in goede afstemming met de aanvrager worden afgehandeld. Het onderhoud van de relatie met aanvragers is een belangrijk aspect van het werk.
Bij de behandeling van aanvragen laat je intern je adviseren door akoestici, bouwkundigen en juristen. Je stelt besluiten op zorgt ervoor dat deze van goede kwaliteit zijn en dat ze tijdig worden genomen. Bij je werkzaamheden wordt je administratief ondersteund door een projectmedewerker.

Werk- en denkniveau
Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in bijvoorbeeld Milieukunde of Nederlands recht. Als je ervaring hebt met geluidwetgeving is dat een voordeel, maar het is niet noodzakelijk. Werkervaring bij een gemeente of omgevingsdienst stellen wij ook zeer op prijs.

Competenties
Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht. Je communiceert zowel in woord als geschrift helder en overtuigend. Je kan goed plannen en behoudt het overzicht over een flink aantal projecten. Je bent in staat contacten op te bouwen en te onderhouden.

Overige relevante informatie
Het betreft in principe een voltijdsfunctie. Precieze werktijden in overleg, waarbij een grote mate van flexibiliteit mogelijk is. We bieden een aantrekkelijk salaris en een prettige informele werkomgeving.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wibo Soede, hoofd BSV, telefoon 06 – 5373 0762. Je sollicitatie kun je sturen naar: w.soede@meursgeluid.nl. met als onderwerp ‘sollicitatie projectleider’ of naar Bureau Sanering Verkeerslawaai, Postbus 97, 3440 AB Woerden, t.a.v. de heer ir. W. Soede.