Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Vacature Subsidieverlener (m/v)

Meurs Geluid / Bureau Sanering Verkeerslawaai

Meurs Geluid is een adviesbureau dat zich bezighoudt met omgevingsgeluid. Wij willen bijdragen aan een doelmatige en duurzame bescherming tegen gezondheidsschade als gevolg van omgevingsgeluid. Een belangrijke activiteit van Meurs Geluid is het Bureau Sanering Verkeerslawaai (BSV).

BSV is een opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Namens het ministerie adviseren wij gemeenten en omgevingsdiensten over hun geluidprojecten, verlenen wij subsidies voor geluidmaatregelen en voeren wij diverse procedures uit op grond van de Wet geluidhinder (sanering) en Wet milieubeheer (sanering en beheer geluidproductieplafonds).

Wij hebben een vacature voor een subsidieverlener.

Taken

Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van subsidieaanvragen van gemeenten en omgevingsdiensten. Je zorgt ervoor dat de aanvragen in goede afstemming met de aanvrager worden afgehandeld. Het onderhouden van de relatie met subsidieaanvragers en hun adviseurs is een belangrijk aspect van het werk.

De aanvragen betreffen aanvragen voor geluidsmaatregelen. Je toetst de aanvragen aan de toepasselijke regelgeving en laat je daarbij adviseren door geluidsdeskundigen en juristen. Je stelt besluiten op, zorgt ervoor dat deze van goede kwaliteit zijn en dat ze tijdig worden genomen. Bij je werkzaamheden word je administratief ondersteund door een assistent.

Werk- en denkniveau

Je hebt een afgeronde opleiding en/of werkervaring op HBO-niveau op financieel, juridisch of milieugebied. Als je ervaring hebt met geluidwetgeving is dat een voordeel, maar het is niet noodzakelijk. Affiniteit met vraagstukken op het gebied van verkeer en ruimtelijke ordening strekt tot aanbeveling. Werkervaring bij een gemeente of omgevingsdienst stellen wij ook zeer op prijs.

Competenties

Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht. Je communiceert zowel in woord als geschrift helder en overtuigend. Je kan goed plannen en behoudt het overzicht over een flink aantal subsidieprojecten en -aanvragen.

Wat bieden wij

Je werkt in een overzichtelijke organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Het betreft in principe een voltijdsfunctie. Precieze werktijden in overleg, waarbij een grote mate van flexibiliteit mogelijk is. We bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige informele werkomgeving.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wibo Soede, hoofd BSV, telefoon 06 – 5373 0762. Je sollicitatie ontvangen we graag voor 20 mei 2019 en kun je sturen naar: w.soede@meursgeluid.nl met als onderwerp ‘sollicitatie subsidieverlener’ of naar Bureau Sanering Verkeerslawaai, Postbus 97, 3440 AB Woerden, t.a.v. de heer W. Soede.