Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Weg Verkeerslawaai! 2012

Op 21 juni 2012 organiseerden Stiller op Weg, Projectbureau Polka en Bureau Sanering Verkeerslawaai het congres “Weg Verkeerslawaai! 2012”. Het verslag van dit congres is te vinden op de website van Stiller op Weg.

Het congres werd gehouden in het Geldmuseum te Utrecht. Het congres was bedoeld voor gemeentelijke milieuadviseurs, ontwerpers en beleidsmedewerkers (Verkeer, Ontwerp, Beheer, Milieu, RO en GGD) die verkeerslawaai willen verhelpen of voorkomen en een betere leefomgeving voor hun burgers willen.

Onderzoek heeft aangetoond dat wegverkeerslawaai de belangrijkste milieufactor is die de tevredenheid van de leefomgeving bepaalt. Weet u welk spectrum er is aan maatregelen om wegverkeerslawaai tegen te gaan en voor welke maatregelen subsidie beschikbaar is? Bent u benieuwd hoe en wanneer u andere ambtenaren en wethouders kunt motiveren maatregelen toe te passen om wegverkeerslawaai binnen uw gemeente te beperken? Bent u benieuwd hoe andere gemeenten wegverkeerslawaai aanpakken? Deze, en nog meer vragen worden behandeld tijdens het congres “Weg Verkeerslawaai! 2012”.