Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Gezellige en informatieve Saneringsdag

    Gezellige en informatieve Saneringsdag
    Op 5 september organiseerde BSV haar jaarlijkse Saneringsdag. Ruim 100 medewerkers van gemeenten, omgevingsdiensten, provincies en adviesbureaus die zich met de sanering van verkeerslawaai bezighouden, beleefden een gezellige en informatieve dag.
    De dag begon met een zestal presentaties over diverse onderwerpen. Wat is de saneringsvoorraad en hoe gaan we die aanpakken, hoe krijg ik geluidhinder onder de aandacht van de bestuurder, hoe beperk ik de risico’s en kosten bij de aanleg van stil wegdek, wat kan ik verwachten van Stiller op Weg? En tot slot nog een presentatie van een wel zeer innovatieve aanpak van geluidhinder. Hieronder kunt u de presentaties bekijken.

    In de middag werd gediscussieerd over de manier waarop de subsidieverlening van gevelisolatieprojecten zou kunnen worden verbeterd, kregen de deelnemers een voorproefje te zien van de internetapplicatie ‘Sanering in Kaart’ en werden tijdens een interactief college de ins en outs van Hoofdstuk 6 Besluit geluidhinder uit de doeken gedaan.

    Al met al een drukke en inspirerende dag. Ook voor BSV heeft de dag veel idee├źn en inspiratie opgeleverd. Iedereen daarom hartelijk dank voor uw bijdrage!