Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Saneringsdag 2014

Op dinsdag 30 september organiseert BSV de jaarlijkse Saneringsdag. We hebben ook dit jaar weer een interessant programma voor u samengesteld.

Gedurende de ochtend passeren verschillende onderwerpen met betrekking tot de sanering de revue. In het bijzonder is er aandacht voor de met ingang van 2015 te wijzigen Subsidieregeling sanering verkeerslawaai, het aanvragen van een voorbereidingssubsidie en de toepassing van gevelmaatregelen in combinatie met thermische isolatie.

Tijdens het middagprogramma is er alle gelegenheid om over de ‘s ochtends gepresenteerde, maar ook over diverse andere onderwerpen, vragen te stellen of te discussiëren met BSV-medewerkers. Wij houden drie informatierondes die u achtereenvolgens kunt bezoeken. Er is bijzondere aandacht voor de onderwerpen gevelisolatie en het aanvragen van een voorbereidingssubsidie, maar daarnaast kan alles aan bod komen!

U kunt uw vraag ook van tevoren bij ons indienen; dan weten wij waar u behoefte aan heeft en weet u zeker dat uw vraag aan de orde komt op 30 september.

Datum: dinsdag 30 september 2014

Locatie: Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht

Tijdstip: 9.30 uur (ontvangst) – 15.30 uur (borrel)

Kosten: € 50,-

Aanmelden kan door het [Download niet gevonden] in te vullen (er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!) en te mailen naar saneringsdag@meursgeluid.nl of per post te sturen naar BSV, Postbus 97, 3440 AB Woerden.

NB
De Saneringsdag is in eerste instantie bedoeld voor medewerkers van lokale overheden.