Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Informatieve en gezellige Saneringsdag!

Op 30 september hield BSV haar jaarlijkse Saneringsdag. Het was een gezellige dag waarop de bijna 100 deelnemers werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen.

Ton Bos van het ministerie IenM gaf de stand van zaken weer over de ontwikkeling van de Omgevingswet en de plek van Swung2 daarin. Goed nieuws daarbij was de sanering verkeerslawaai in Swung2 een vaste plek behoudt. De middelen zijn er al voor gereserveerd!

Marcel Aanen presenteerde hoe de gemeente Borsele de saneringsopgave aangrijpt om de woningvoorraad ook op andere punten te verbeteren. Hij liet onder andere zien hoe de voorbereiding van geluidsisolatie wordt gecombineerd met het verbeteren van de energieprestatie.

BSV deed de plannen uit de doeken die er bestaan met de Subsidieregeling voor 2015. Er zijn een aantal belangrijke wijzigingen op komst die, we naar we hopen, het subsidieproces verbeteren en zo de voortgang van de sanering kunnen bevorderen. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de Subsidieregeling 2015.

De presentaties zult u binnenkort op deze website aantreffen.

’s Middags ontstonden er geanimeerde discussies over deze onderwerpen en was er ruime gelegenheid om met de medewerkers van BSV te overleggen.