Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Saneringsdag 2018

In plaats van één Saneringsdag, organiseert BSV dit jaar drie Saneringsochtenden. Op die manier hoeft u minder ver te reizen en kunnen we in kleiner gezelschap van gedachten wisselen over heden en toekomst van de sanering.

Ik nodig u graag uit op één van deze bijeenkomsten op de volgende locaties/dagen:

    • dinsdag 18 september 2018 9:30 uur – 13:30 uur, Jaarbeurs te Utrecht
    • donderdag 20 september 2018 9:30 uur – 13:30 uur, Igluu te Eindhoven
    • dinsdag 25 september 2018 9:30 uur – 13:30 uur, Buitensociëteit te Zwolle

..

Op de Saneringsochtend besteden we aandacht aan de toekomst van de sanering onder de Omgevingswet en aan de huidige praktijk van de sanering. We sluiten de ochtend af met een lunch.

Toekomst
De afgelopen maanden heeft u hard gewerkt aan het opschonen van uw saneringsvoorraad. Op de Saneringsochtend presenteren we de resultaten. Wat is de nog resterende saneringsopgaven en hoe gaan we die aanpakken als in 2021 de sanering in de Omgevingswet wordt opgenomen?
Daarover zijn nog geen vaste besluiten genomen, dus u heeft nog alle kans om over dit onderwerp mee te praten.

Huidige praktijk
Tot het moment dat de sanering in de Omgevingswet zal zijn opgenomen, blijft de huidige regeling van kracht. Velen van u hebben momenteel saneringsprogramma’s in voorbereiding en ook in 2019 en 2020 kunt u nog subsidie aanvragen voor de voorbereiding van saneringsprojecten. Op de saneringsochtend presenteren we een nieuwe Handreiking voor bij het opstellen van saneringsprogramma’s. U hoort verschillende tips en trucs over hoe u vlot en succesvol een saneringsprogramma opstelt. Graag horen we ook van u waar u tegenaan loopt bij het voorbereiden van uw projecten.

Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar saneringsdag@meursgeluid.nl of per post te sturen naar:

Bureau Sanering Verkeerslawaai
Postbus 97
3440 AB WOERDEN

We hopen u op een van deze dagen te ontmoeten!

NB
De Saneringsochtenden zijn in eerste instantie bedoeld voor medewerkers van lokale overheden.