Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Over BSV

BSV voert namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de geluidssanering van gemeentelijke en provinciale infrastructuur uit. Gemeenten en provincies kunnen met hun saneringsplannen bij BSV terecht. BSV adviseert, toetst, geeft beschikkingen af en verleent subsidies. Op die manier stelt BSV andere overheden in staat hun saneringsprojecten optimaal uit te voeren.

Bij BSV werken projectleiders, akoestici, bouwkundigen, juristen en financieel en administratief ondersteunend personeel. Er is dus niet alleen veel kennis van akoestiek en van geluidbeleid- en regelgeving aanwezig, maar ook van administratieve processen en financieel beheer.

BSV is een private onderneming (BSV B.V.) die van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de opdracht heeft verworven om namens hen de Infrastructuur en Milieu -taken op het gebied van de sanering uit te voeren. De opdracht is voor het eerst verstrekt in 1992 en door de jaren heen, na verschillende keren openbaar te zijn aanbesteed, verlengd.

BSV is een onderdeel van de Meurs Groep B.V., die verder bestaat uit Meurs Geluid.