Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Vacature (aankomend) Akoesticus (m/v)

Meurs Geluid / Bureau Sanering Verkeerslawaai

Meurs Geluid is een adviesbureau dat zich bezighoudt met omgevingsgeluid. Wij willen bijdragen aan een doelmatige en duurzame bescherming tegen gezondheidsschade als gevolg van omgevingsgeluid. Een belangrijke activiteit van Meurs Geluid is het Bureau Sanering Verkeerslawaai (BSV).

BSV is een opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Namens het ministerie adviseren wij gemeenten en omgevingsdiensten over hun geluidprojecten, verlenen wij subsidies voor geluidmaatregelen en voeren wij diverse procedures uit op grond van de Wet geluidhinder (sanering) en Wet milieubeheer (sanering en beheer geluidproductieplafonds).

We hebben een vacature voor een startende of meer ervaren akoesticus

Taken

Je taken bestaan uit het beoordelen van diverse akoestische onderzoeken op het gebied van verkeerslawaai. Je adviseert collega’s en de opstellers van de onderzoeken over je bevindingen en zorgt er samen voor dat de onderzoeken het gewenste niveau krijgen. Een belangrijk deel van de onderzoeken betreft geluidsisolatieprojecten. Ervaring met deze projecten en bouwfysica strekt tot aanbeveling.

Niveau en ervaring

  • (milieu-)Technische opleiding van minimaal HBO-niveau, al dan niet aangevuld met een akoestische vervolgopleiding.
  • Basale kennis van toepasselijke wet- en regelgeving , thuis in (gemeentelijk) geluid- en milieubeleid.
  • Ervaring met het uitvoeren van akoestisch onderzoek (Geomilieu/Winhavik/BOA).

Als je nog geen ervaring hebt met akoestische werkzaamheden maar wel affiniteit hebt met het onderwerp en interesse hebt om je verder op dit vlak te ontwikkelen, dan nodigen we je toch graag uit om te solliciteren.

We bieden je de mogelijkheid om akoestische ervaring op te doen en de nodige opleidingen te volgen.

Competenties

Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht. Je communicatie in zowel woord als geschrift is helder en je bent in staat om te overtuigen. Je bent goed in staat om contacten op te bouwen en te onderhouden.

Wat bieden wij  

Je werkt in een overzichtelijke organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je werktijden zijn in overleg, waarbij een grote mate van flexibiliteit mogelijk is. We hebben goede mogelijkheden voor aanvullende opleidingen en trainingen. Als beginnend akoesticus bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan de opleiding Milieugeluid van PAOTM. We bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wibo Soede, hoofd BSV, telefoon 06 – 5373 0762. Je sollicitatie kun je sturen naar: w.soede@meursgeluid.nl met als onderwerp ‘sollicitatie akoesticus’ of naar Meurs Geluid, Postbus 97, 3440 AK Woerden, t.a.v. de heer ir. W. Soede.