Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Vacature jurist (m/v)

Meurs Geluid / Bureau Sanering Verkeerslawaai

De doelstelling van Meurs Geluid is bij te dragen aan een doelmatige en duurzame bescherming tegen gezondheidsschade als gevolg van omgevingsgeluid. Als adviesbureau en uitvoeringsorganisatie zijn wij opdrachtgevers van dienst bij vraagstukken en projecten op het gebied van omgevingsgeluid en bouwkunde.

Een belangrijke opdracht van Meurs Geluid is Bureau Sanering Verkeerslawaai (BSV). In het kader van deze opdracht voeren wij namens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat diverse werkzaamheden uit op grond van de Wet geluidhinder en de Wet milieubeheer. In het kader van deze opdracht adviseren wij andere overheden (gemeenten, omgevingsdiensten, Rijkswaterstaat) bij het vormgeven van hun saneringsprojecten en het beheersen van de geluidhinder vanwege verkeerslawaai.

Meer informatie over onze werkzaamheden vind je op www.bureausaneringverkeerslawaai.nl

Bij Meurs Geluid werken subsidieadviseurs, akoestici, bouwkundigen en financieel specialisten.

Wij hebben een vacature voor een jurist (m/v).

Wij zoeken een ondernemende collega die verantwoordelijk is voor de juridische kwaliteit van de producten en diensten van Meurs Geluid en BSV. Je taken zijn:

  • de (interne) juridische advisering van de projectleiders en andere medewerkers;
  • de (externe) advisering van onze relaties over procedures Wgh en Wm;.
  • het opstellen van besluiten inzake hoofdstuk 11 van de Wet milieubeheer;
  • de behandeling van bezwaarschriften tegen de door BSV opgestelde beschikkingen;
  • de advisering en ondersteuning van onze opdrachtgever bij de behandeling van beroepsschriften en het opstellen van regelgeving.

Bij je werkzaamheden wordt je ondersteund door een juridisch-administratief medewerker die door jou wordt aangestuurd.

Werk- en denkniveau

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur bestuursrecht en/of milieurecht. Kandidaten met kennis van en ervaring met geluidwetgeving hebben een pre. Als je werkervaring hebt bij een gemeente of omgevingsdienst stellen we dat ook op prijs.

Competenties

Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht. Je communiceert zowel in woord als geschrift helder en overtuigend. Je kan goed plannen en behoudt het overzicht over een flink aantal projecten. Je bent in staat contacten op te bouwen en te onderhouden.  

Overige relevante informatie

Het betreft in principe een functie voor 32 uur, maar deeltijd is bespreekbaar en afhankelijk van de invulling van het takenpakket. Precieze werktijden zijn in overleg, waarbij een grote mate van flexibiliteit mogelijk is. Je werkt in een overzichtelijke organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. We bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wibo Soede, hoofd BSV, telefoon 0348 – 487 450. Je sollicitatie kun je sturen naar: w.soede@meursgeluid.nl met als onderwerp ‘sollicitatie jurist’ of naar Meurs Geluid, Postbus 97, 3440 AK Woerden, t.a.v. de heer ir. W. Soede.