Canada Goose sale cheap Canada Goose
Bureau Sanering Verkeerslawaai

Bureau Sanering Verkeerslawaai

Vacature Jurist (m/v)

Meurs Geluid / Bureau Sanering Verkeerslawaai

Meurs Geluid is een adviesbureau dat zich bezighoudt met omgevingsgeluid. Wij willen bijdragen aan een doelmatige en duurzame bescherming tegen gezondheidsschade als gevolg van omgevingsgeluid. Een belangrijke activiteit van Meurs Geluid is het Bureau Sanering Verkeerslawaai (BSV).

BSV is een opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Namens het ministerie adviseren wij gemeenten en omgevingsdiensten over hun geluidprojecten, verlenen wij subsidies voor geluidmaatregelen en voeren wij diverse procedures uit op grond van de Wet geluidhinder (sanering) en Wet milieubeheer (sanering en beheer geluidproductieplafonds).

Wij hebben een vacature voor een jurist.

Taken

Wij zoeken een ondernemende collega die verantwoordelijk is voor de juridische kwaliteit van de producten en diensten van Meurs Geluid en BSV. Je taken zijn:

  • de (interne) juridische advisering van je collega’s;
  • de (externe) advisering van onze relaties over procedures Wgh en Wm
  • de behandeling van bezwaarschriften tegen de door BSV opgestelde beschikkingen;
  • de advisering en ondersteuning van onze opdrachtgever bij de behandeling van beroepsschriften en het opstellen van regelgeving
  • het opstellen van besluiten.

Bij je werkzaamheden word je ondersteund door een juridisch-administratief medewerker die door jou wordt aangestuurd.

Werk- en denkniveau

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur bestuursrecht en/of milieurecht. Kandidaten met kennis van en ervaring met geluidwetgeving hebben een pre. Als je werkervaring hebt bij een gemeente of omgevingsdienst stellen we dat zeer op prijs.

Competenties

Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht. Je communiceert zowel in woord als geschrift helder en overtuigend. Je kan goed plannen en behoudt het overzicht over een flink aantal projecten. Je bent in staat contacten op te bouwen en te onderhouden.  

Overige relevante informatie

Je werkt in een overzichtelijke organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Het betreft in principe een voltijdsfunctie. Precieze werktijden in overleg, waarbij een grote mate van flexibiliteit mogelijk is. We hebben goede mogelijkheden voor aanvullende opleiding en training. We bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wibo Soede, hoofd BSV, telefoon 06 – 5373 0762. Je sollicitatie ontvangen we graag voor 20 mei 2019 en kun je sturen naar: w.soede@meursgeluid.nl met als onderwerp ‘sollicitatie jurist’ of naar Bureau Sanering Verkeerslawaai, Postbus 97, 3440 AB  Woerden, t.a.v. de heer ir. W. Soede.